«
»

Storing

Geplaatst op zaterdag 17 juli 2010 | Geen reacties

Om 4.30 uur mijn bed uitgekomen, met dank aan de buurman die weer eens egoïstisch aan zich zelf dacht toen hij thuis kwam… de tv aangezet om het geluid van zijn muziek te overstemmen… en om 5.00 uur zat ik al bij de pc… wat gaan lezen bij verschillende bloggers, en vervolgens maar gaan gamen bij facebook… nadat Pascal op een normale tijd uit zijn bed was gekomen… ben ik naar boven gegaan om te douchen, echter dat ging niet zoals gepland… de slang begaf het namelijk, er kwam water langs naar beneden, waardoor er op de douchekop zelf weinig druk meer stond… dus het was een beetje behelpen, omdat ik mijn haar wel goed wilde uitspoelen… nog wat gaan gamen bij facebook, en Pascal besloot de film The Road te kijken… lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van Warehouse 13… afwassen en daarna samen naar de Praxis gereden en daar besloten niet alleen een douche slang te kopen, maar ook een nieuwe douche kraan, want we kunnen de temperatuur niet echt goed regelen van de huidige kraan… bij de kassa kregen we zelfs 20% korting op de douche kraan… bij thuiskomst bleek dat we de verkeerde afmeting hadden, dus ik ben nog even een ritje gaan maken… terwijl Pascal al vast ging slopen… bij terug komst is Pascal gelijk aan de slag gegaan… en bij de post vond ik mijn pasje van Natuurmonumenten, met het tijdschrift Natuurbehoud en het Natuurboek, met alle gebieden van Natuurmonumenten… en bij de Vogelbescherming had ik een gratis nummer van hun blad aangevraagd en dat lag er nu ook… een Polyvore gaan maken en de film The Slammin' Salmon gaan kijken… Tudi gezien, en die was vlak voor de deur, dus naar buiten gegaan met een bakje eten, maar ze wilde niets van eten… en toch denk ik dat ik via het eten haar vertrouwen weer moet terug zien te winnen… ik wilde gaan bloggen want ik liep een paar dagen achter, maar door een storing kon ik niet inloggen… wel de storing gelijk gaan melden omdat ik doorhad dat er meer aan de hand was, Typepad zelf was namelijk ook niet te bereiken… we hadden zomaar zin om eten te bestellen, en zo ben ik wat Chinees gaan regelen… wat met 30 minuten gebracht zou worden… dus mooi nog even tijd om de tafel te dekken en alle dieren eten te geven… en het eten was inderdaad op tijd, Gebakken Wan Tan, Nasi met Babi Pangang en Koeloe Yuk en daarbij Pisang Goreng… gekeken naar een aflevering van Levarage… Pascal is cartoon 436 gaan maken… helaas kon ik nog niet bloggen, melding was wel al naar Typepad verstuurd… dus ze zijn er druk mee bezig om het op te lossen… de pc dus maar uit gezet… de film Decent 2 gekeken, en die was vrij goed… naar buiten en wat staan praten met Eliza en haar date… de buurman van nr 25 kwam thuis, en hij zet altijd vet veel kattenvoer buiten… dus gevraagd of hij dit keer alleen zijn katten kan voeren… omdat onze binnen kat weer naar binnen moet… als zij steeds bij hem kan eten, dan gaat het nimmer lukken… en het wonder wil, dat hij na eerst wat tegenstribbelen dat het niet zijn probleem was, wel mee ging werken… even later heb ik Tudi uit haar eigen bakje kunnen laten eten… ik mocht er zelfs even aanraken… oppakken leek me niet een goed optie, want dat is al een paar keer niet goed gegaan, en ik wil graag vriendjes met haar blijven… daarna gaan slapen… 

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.