«
»

Shoarma

Geplaatst op donderdag 8 juli 2010 | Geen reacties

Wakker geworden, wassen, aankleden en naar beneden… gelijk een boodschappenlijstje gaan maken… daarna de stad in naar de computerwinkel want Pascal wil een nieuwe pc, de zijne is nu al een paar keer vast gelopen en dat is niet handig… hij verdient zijn geld met het maken van games, en daar is echt een pc bij nodig… blijkt dat wat hij wil speciaal gebouwd moet worden, en dat hij dat gewoon via de pc kan bestellen… daarna de boodschappen gaan doen… en even langs de dierenwinkel om weer wat kattengrid in te slaan… gelijk alles op gaan ruimen leek wel of we voor een weeshuis hadden ingeslagen… daarna weer geprobeerd om op mijn blog te komen maar dat is helaas niet gelukt… lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van Chuck… afwassen, en daarna nogmaals aan de slag met het beheer van web-log… en het is me uiteindelijk wel gelukt om er in te komen (zal nog een logje maken met uitleg)… de ANWB gesproken, heb een pasje kregen met een datum tot eind december… blijkt dat hun seizoen (zo bepaald door de leden) van januari tot december loopt… kosten zijn het hele jaar door het zelfde (pardon ik betaal voor een jaar maar krijg maar een half jaar, wederom bepaald door de leden)... gevraagd naar het blad Kampioen, dat was in juni een dubbelnummer kreeg ik te horen, en daar heb ik geen recht op, want let wel ik ben pas in juli lid geworden… aangegeven, dat ik wel betaal voor een compleet jaar, en dat enige wat ik daarvoor vraag 1 tijdschrift is, moet toch niet te veel moeite zijn, het gesprek maar afgesloten met dat ik hoop een betere service te krijgen wanneer ik ze langs de weg nodig heb… dus mocht iemand nou lid willen worden van de ANWB doe dan pas in het begin van het jaar… dat bespaard een hoop geld… de Sanddpost werd al heel vroeg bezorgd, deze gelijk maar gaan sorteren… Pascal is cartoon 427 gaan maken en ik ben wat gamen bij facebook en daarna de dieren eten gegeven… zelf aten we een broodjes shoarma met sla… daarbij gekeken naar aflevering 1 van seizoen 2 van Warehouse 13… daarna wederom inlog problemen, nee niet weer, maar gelukkig had ik deze snel opgelost… daarna wat gaan helpen met antwoorden geven op over.web-log… de film She's all that gekeken op tv… verder met loggen zijn er 10 geworden in totaal, en ondertussen via BNN naar 3 uitzendingen van Hoe gastvrij is Nederland op vakantie gekeken… daarna gaan slapen… 

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.