«
»

Pensioen opbouw

Geplaatst op donderdag 15 juli 2010 | Geen reacties

Wakker geworden, wassen, aankleden en naar beneden… wat recepten gezocht op het internet, heb wel weer eens zien om simpel maar anders te eten… een boodschappenlijstje gaan maken, met de auto de stad in en de boodschappen gedaan… thuis de boodschappen gelijk gaan opruimen, om er achter te komen dat we iets vergeten waren… dus ben ik gelijk maar even lopend naar de buurt supermarkt gegaan… en op de terug weg kwam ik Tudi tegen bij mijn auto samen met buurman Niels… gelijk haar etensbakje gepakt, maar daar liep ze helaas voor weg… Speedy (kat van Eliza) kwam wel aanlopen en die heb ik laten eten, als voorbeeld voor Tudi… in de hoop dat ze ziet dat andere buitenkatten, ook gewoon eten krijgen van hun baasjes… en daarnaast hebben we van de week wel gezien dat Tudi bij Speedy aan het mee eten was… wat gaan gamen bij facebook… en een brief gekregen over mijn pensioen opbouw in de Landbouw… en deze mag ik per direct opnemen, omdat het bedrag zo laag is, dat het over een aantal jaren nog immer het zelfde zal zijn… en het dan ook in één keer uitbetaald gaat worden… dus de kaart gelijk maar ingevuld (nu maar hopen dat de andere branches: schoonmaak, horeca en detailhandel het voorbeeld volgen)… alleen mijn opbouw van na 2003 is bij elkaar verzameld en in één ondergebracht… nu ik zelf weer wat werk, misschien eens kijken of ik dat nog moet aanvullen… lunchen en daarbij gekeken naar seizoen 1, aflevering 1 van White Collar… afwassen en wat WOW verhalen gelezen en de linken erbij gezet… zitten weer hele mooie bij, een Polyvore gemaakt… vlak daarna kreeg ik 7 kratten post aangeleverd, dus ben ik gelijk maar gaan sorteren… Niels kwam nog even op bezoek… ik ben nog even wat gaan gamen bij facebook… het eten gaan maken, volgens recept… Pascal is cartoon 434 gaan maken en daarna de dieren eten gaan geven… wij zelf aten rode kool met ananas met aardappels, gehakt en appelmoes… daarbij nog een aflevering van White Collar gekeken… met een bakje eten naar buiten, maar geen Tudi te vinden… Pascal ging een film kijken en ik ben een boeren appeltaart gaan baken… daarna even bij Eliza wezen kijken… de kittens gingen voor het eerst vast voer krijgen… en eentje nam het zo letterlijk dat zij in het vlees ging staan… echt een Komisch gezicht om te zien… en daar zag ik even later dat Tudi wederom met Speedy mee at, een heerlijk gezicht om te zien dat ze wel eet… de appeltaart uit de oven gehaald en een warm stukje gegeten… en daarna wat nieuwe games gaan spelen bij facebook… en toen was het bedtijd… 

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.