«
»

Meer werk

Geplaatst op maandag 5 juli 2010 | Geen reacties

Wakker geworden, wassen, aankleden en naar beneden… gelijk een boodschappenlijstje gemaakt… en daarna lopend de boodschappen gedaan… de konijnen kooien verschoond… wat gaan gamen bij facebook en van de buurman een pakket voor de andere buurman aangenomen… een e-mail van Sandd post ontvangen of ik volgende week en de week er na, 2 wijken bij kan doen… en natuurlijk kan ik dat wel, het zijn zelfs kleine wijken vlak bij huis… lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van The Forgotten… afwassen en een Polyvore contest beëindigd en een nieuwe gemaakt… de buurman voor wie het pakket was kwam deze ophalen… zelf zijn we onze tafel en stoelen even bij Eliza uit de tuin gaan ophalen… ze staan voorlopig weer op ons terras… een was aangezet, en daarna bezig met foto's in een map bij Picasa… 3 logjes gemaakt ondertussen… en de post die gebracht werd was vrij weinig, dus die heb ik even laten staan… de dieren eten gegeven, zelf aten we sla, aardappels, gekookt ei, oranje schnitzel en komkommer… daarbij gekeken naar een aflevering van Burn Notice… de Intrapost werd bezorgd, en daarna samen met de ander post gaan sorteren… gekeken naar een aflevering Hoe gastvrij is Nederland gekeken… Pascal is cartoon 424 gaan maken en daarna de film Honey gaan kijken… ik ben gaan bloggen en heb er nog eens 12 logjes bij gemaakt, dus daarmee zit het aantal van vandaag op de 15 logjes… we schieten op, we komen gerust een keertje helemaal bij…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.