«
»

Lid geworden

Geplaatst op donderdag 1 juli 2010 | 6 Reacties

Wat hebben al deze logo's met elkaar te maken?.. waarschijnlijk normaal gesproken niets… echter ik heb per 1 augustus een verzekering opgezegd… eentje waar ik tot nu nog niets aangehad heb… en dat betekent dat ik al jaren 25 euro per maand weg gooi, nou mooi niet meer… wel wil ik graag wat doen voor de natuur waar wij vaak wandelen en fietsen… en je krijgt bij de meeste ook nog een mooi tijdschrift… dus we zijn lid geworden van Landschap Noord Holland, Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten… doordat ik niet meer werk, gebruiken we onze auto een heel stuk minder… maar als we hem gebruiken is het vaak voor een lange rit… nu heb ik de auto in januari 2004 gekocht… wat betekent dat deze alweer 6,5 jaar oud is… dus de kans dat er iets bij huis gebeurd is niet zo groot, maar onderweg wordt wel een stuk groter… dus daarom zijn we ook gelijk lid geworden van de ANWB… daarnaast heb ik een gratis abonnement op Ringflash genomen, het blad van mijn fotowinkel… en binnenkort wanneer we weer naar Hoenderdaell in Anna Paulowna gaan zullen we daar beide een jaarkaart aanschaffen… en daarmee heb ik de helft van het geld dat we besparen opgemaakt of gereserveerd voor leuke dingen… 

Reacties

6 Reacties to “Lid geworden”

 1. Billy
  juli 5th, 2010 @ 15:58

  eigenlijk zouden wij dat ook ’s moeten doen, kijken waaraan je nutteloos geld besteedt, en misschien iets anders doen met dat geld…
  Groetjes!

 2. Aline
  juli 5th, 2010 @ 16:30

  @ Billy, ik wilde al heel lang lid worden van natuurmonumenten… en nu ik toch iets op zeg, en de helft van het geld gebruik om er andere leuke dingen mee te doen… gaan we er ook nog eens op vooruit…

 3. Elmar
  juli 5th, 2010 @ 17:10

  Leuk en nuttig al die lidmaatschappen!
  Wij zijn al jaren lid van de ANWB en gelukkig maar, want als er iets mis gaat…..
  groetjes,
  Elmar

 4. Aline
  juli 5th, 2010 @ 19:23

  @ Elmar leek mij ook nuttig, vooral omdat ik hier en daar een excursie wil gaan bijwonen… en die zijn voor leden vaak met veel korting… en ik wil Pascal ook graag het Zwanenwater eens laten zien…

 5. Sannie
  juli 6th, 2010 @ 11:13

  Zo is het leuk om geld te besparen ! Wij hebben net voor we gingen verhuizen ook eens goed gekeken naar alle uitgaven en er zit vaak toch onnodige dingen bij. Nu gebruik je het geld tenminste nuttig !!

 6. Aline
  juli 6th, 2010 @ 11:34

  @ Sannie inderdaad af en toe je uitgaven eens onder de loep nemen en je patroon veranderen…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.