«
»

Halve finale

Geplaatst op dinsdag 6 juli 2010 | Geen reacties

Wakker geworden, wassen, aankleden en naar beneden… gelijk de fiets ingepakt en alle post paste er dit keer makkelijk in… en alles fietsend weg gebracht… normaal zet ik mijn fiets nog wel eens neer hier en daar en ga lopen… halverwege nog even naar huis voor een glas verse jus d'orange… daarna de rest nog even bezorgd… daarna de e-mail door genomen en even bij de pc gezeten… lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van Chuck… ik had een aanvraag van de week gedaan voor Ringflash nummer 1… en die lag al op de deurmat… afwassen, bedrijf e-mail weg gewerkt en daarna gaan bloggen… met foto's aan de slag en tot mijn schrik blijkt het vlek probleem nog niet opgelost… heb er nu drie naast elkaar… dus gelijk gebeld, en het toestel moet wederom terug naar Sony… dus morgen maar weer eens naar Schagen, wordt pas de derde keer in anderhalve week… verder met de foto's,  2 albums bij Picasa en wat Sportfotografie… drie logjes voor het eten afgekregen… Pascal is cartoon 425 gaan maken en daarna gaan koken… ik ben de dieren eten gaan geven… we aten aardappels, jus, cordon blue en witlof met mandarijn… verder met het bloggen en natuurlijk tussentijds kijken naar de wedstrijd van Nederland… tussendoor een nieuwe tumblr gemaakt, daar ga ik alle foto's van de recepten op zetten… dan dien ik alle linken nog wel te gaan veranderen naar de foto's… en dan kan ik ze allemaal van mijn ftp verwijderen… even snel een Polyvore gemaakt… daarna een nieuwe categorie gestart en ook daarvoor een nieuwe tumblr aangemaakt… nog 17 logjes erbij gemaakt en daardoor op 20 logjes in totaal gekomen, en zo is de achterstand helemaal weg gewerkt… daarna naar bed gegaan… 

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.