«
»

Gezoem

Geplaatst op dinsdag 20 juli 2010 | Geen reacties

Wakker geworden, wassen, aankleden en naar beneden… de post gelijk gaan rondbrengen… en halverwege even naar huis voor een glas vers jus d'orange… en daarna de rest van de wijk van post gaan voorzien… telefoon van DHL dat ze een foutje gemaakt hebben… van de 4 wijken die open stonden… bleken er twee van iemand te zijn die op vakantie is… een grote teleurstelling… want ik had die wijken graag gewild… met het betalingssysteem wat ze DHL hebben, had ik gelijk een volwaardig maandloon kunnen verdienen (samen met Sandd en Intra Post erbij)… het blijkt dat de vervanger van hun ontslagen is, en dat hij zelf die twee andere wijken had… waarvan ik er eentje niet wil hebben, want dat ligt te ver van mijn wijk af… maar ik mag wel anderhalve week vervangen… en ik ben de eerste reserve voor de wijk, en zodra de persoon er mee stopt zijn de wijken van mij… een tegenvaller dus, want ik had er echt veel zin… maar goed we zullen zien waar het schip strand, en ik hoop zelf dat het niet te lang duurt… Niels liet weten dat hij geslaagd is, dus dat betekent dat hij binnenkort weer gaat varen… maar nu eerst gaat hij vakantie vieren… en zijn strepen, die had hij al gekregen… afwassen, beetje bij de pc gezeten en wat gaan gamen bij facebook… Pascal is cartoon 439 gaan maken…  een Polyvore gemaakt en daarna samen gaan koken… de dieren eten gegeven en zitten wachten op Eliza, die voor ons een zakje Merci mee had om ons te bedanken voor de drie dagen dat ze bij ons mocht eten… we aten aardappels, sla, komkommer, gekookt ei en een schnitzel… toen ze weg was zijn we een aflevering Burn Notice gaan kijken… nog wat gaan gamen bij facebook… en Tudi eindelijk gespot zodat ik haar nog even uit haar bakje kon laten eten… op tijd gaan slapen, en daarbij eindelijk ontdekt wat het gezoem in de slaapkamer is… dat er al een paar weken zit, het bleek onze wekker radio te zijn… die op de één of de andere manier vrij zachtjes aanstond (en ik maar denken dat iemand anders in de buurt een radio aan had)… 

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.