«
»

Fotobewerking 04

Geplaatst op dinsdag 13 juli 2010 | 2 Reacties


originele foto
 bewerkte foto
Een categorie waar ik al een tijdje niets aangedaan heb… ik was met deze foto bezig gister omdat ik deze in zwart wit heb omgezet (zie Black & White 002)… de bovenste foto is zo als het uit mijn camera is gekomen… en ik krijg op de fotoclub en op cursussen vaak te horen dat je de foto moet verscherpen op de pc… iets wat ik eigenlijk  helemaal niet toepas… dus ben ik in mijn foto programma maar eens gaan uitvogelen hoe het werkt… en ik moet zeggen de onderste foto is echt veel mooier… dus wellicht moet ik me daar toch maar eens wat meer mee bezig gaan houden…

© foto en bewerking Aline

Reacties

2 Reacties to “Fotobewerking 04”

 1. Pasula
  juli 14th, 2010 @ 15:09

  ja dat verscherpen is heel leuk in photoshop. Je hebt slim verscherpen, verscherpen, hoeken verscherpen en extra verscherpen en ik moet zeggen dat ik slim verscherpen toch redelijk vaak gebruik.
  Over je reactie: ja ik heb dat zo een beetje zitten volgen op het forum en bij twitter, en je hebt een hoop mensen geholpen zo te lezen, goed bezig Aline! Door die tips die daar stonden kon ik in mijn beheer komen. Ben nu al wel een aantal dagen op verschillende manieren ingelogd en met verschillende sites, maar dat maakt niet uit, hij doet het, ook al moest ik cookies verwijderen van zowel m’n pc thuis als op het werk, wat eigenlijk niet zo heel fijn was, maar ja, dat heb je gewoon over voor weblog!

 2. Aline
  juli 14th, 2010 @ 15:16

  @ Pasula ik gebruik zelf ACD See als fotoprogramma, vind het beheer van de mappen, super mooi werken, en gebruik het al sinds 2001 (toen ik voor het eerst een pc had)…
  En ja maar ik wist dat Melody er niet zou zijn, en dat de heren van weblog ook weekend hadden… en mensen zijn geneigd als ze boos worden om niet meer te lezen… dus leek me verstandig om maar antwoord te geven… want als je die ook niet krijgt, dan wordt je nog bozer en kan je er helemaal niet meer in…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.