«
»

Chicken Tonight

Geplaatst op donderdag 29 juli 2010 | Geen reacties

Wakker geworden, wassen, aankleden en naar beneden… een boodschappenlijstje gemaakt en daarna lopend de boodschappen gaan doen… de post in de tas gedaan en deze daarna gaan bezorgen… en vandaag kon ik voor veel meer straten in één keer de post meenemen… drinken mee genomen voor halverwege… en ik was vrij vroeg weer thuis, waardoor ik nog even de post voor een paar straten gepakt hebt, en deze gelijk ben gaan wegbrengen… lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van Chuck… afwassen en ik had net alle overgebleven post in mijn fietstas gedaan… en toen begon het te regenen, dus maar even thuis gebleven… de pc aangezet en de wow verhalen van de anderen gaan lezen, en de links erbij gezet… daarna toen het weer droog was, gelijk de post gaan bezorgen… thuis gekomen mezelf om gaan kleden, en gelijk verder met de post sorteren, want die was alweer gebracht… wat zitten gamen bij facebook, en nog even een Polyvore gemaakt… de dieren eten gegeven en zelf aten we Chicken Tonight met rijst en kroepoek… daarbij gekeken naar een aflevering van Burn Notice… nog even bij de pc gaan zitten terwijl Pascal cartoon 448 ging maken… daarna zijn we samen de film Clash of Titans gaan kijken… nog wat zitten gamen bij facebook tot het bedtijd was… 

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.