«
»

Boekprepareren 007

Geplaatst op woensdag 7 juli 2010 | 2 Reacties

Omdat ik de techniek met de spiegel al kon besloot ik eens een boek met een foto te gaan… daar een hoop mensen een herinnering aan iemand willen maken op deze manier… nou leefde mijn hond toen ik dit boek maakte nog wel… maar anderhalf jaar later heb ik hem helaas moeten laten inslapen… en toen werd dit wel een heel mooi sierraad… de werkwijze is hetzelfde als de spiegel… echter wel een stukje voorzichtiger immers de foto dient heel te blijven… en dien je niet mee te schilderen… dus ik heb er wat truukjes op gevonden… en het resultaat is een heel mooi boek geworden… het is afgewerkt aan de andere kant met een afbeelding uit een servet… en met wat natuurlijke materialen…

mijn lieve trouwe viervoeter Iwan…

Reacties

2 Reacties to “Boekprepareren 007”

 1. Jannie
  juli 9th, 2010 @ 14:49

  Een mooie herinnering aan Iwan.
  Lijkt op de urn van Sascha.

 2. Aline
  juli 9th, 2010 @ 15:23

  @ Jannie, de urn van Iwan heb ik ook… maar dat is bij mij een rode piramide, en de staat naast dit boek…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.