«
»

Blog overdosis

Geplaatst op zondag 25 juli 2010 | Geen reacties

Wakker geworden, wassen, aankleden en naar beneden… heerlijk geslapen, nadat ik de nacht half op de bank had doorgebracht… Tudi is al aaibaar, en draait alweer mee alsof ze nimmer weg geweest is… de ochtend door gebracht bij de pc… en op facebook zitten gamen… tussentijds een Polyvore gemaakt… lunchen met broodjes uit de oven en daarbij gekeken naar een aflevering van Haven… de middag gebruikt om wat te gamen, maar tevens om 14 logjes te maken op dit blog… Pascal is een film gaan kijken en Tudi is gelijk bij hem gaan liggen… de dieren eten gegeven, en zelf hadden we patat en frikandel… daarbij gekeken naar een aflevering van Levarage… verder met loggen en het zijn 11 logjes geworden, dus een totaal van 25 logjes op één dag… daarna nog een aantal in klad gemaakt… beetje voorbereiden kan geen kwaad… Pascal is cartoon 444 gaan maken… besloten de avond af te sluiten met een aflevering van Pretty Little Liars… en daarna zijn we gaan slapen… 

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.