«
»

Barbecue

Geplaatst op vrijdag 2 juli 2010 | Geen reacties

Wakker geworden, wassen, aankleden en naar beneden… en snel de fietstas ingepakt met de post voor de eerste 5 straten… en zo was ik al vroeg bezig met de post… op tijd klaar en thuis gelijk even jus d'orange gaan persen… en daarna wachten want om 10.15 uur kwam de klusman, om de laatste puntjes op de i te zetten… een nieuwe handgreep, die hij per ongeluk liet vallen… zodat deze weer opnieuw besteld kan worden… en de overdaad aan kit is nu eindelijk verwijderd, en daarna is de muur opnieuw geïmpregneerd… ik ben in de tussen tijd maar bij de pc gaan zitten… en zo kon ik mooi wat bedrijfs e-mail weg werken, en een paar blogjes maken op het bedrijfsblog… lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van Chuck… daarna verder met de post want er moesten nog 4 straten bezorgd worden… bij Optimel de nieuwe codes in gaan voeren… en aangezien we genoeg hadden voor twee dierenparken waar we graag heen willen… ben ik gelijk de kaartjes gaan bestellen… één voor Ouwehands Dierenpark in Rhenen, wat betekent deze maand, of in september betalen we maar voor 1 persoon… en één voor Sealife in Blankenberge, België… deze gaan we tijdens de vakantie bezoeken en ook hier betalen we nog maar voor 1 persoon… en de kaartjes kon ik uitprinten, en heb ik dus gelijk al binnengekregen… de buiten tafel uit de auto gehaald en in elkaar gaan zetten… en alvast bij de buurvrouw gebracht met vier tuinstoelen… daarna voetbal gaan kijken, en Nederland heeft weer gewonnen… de dieren eten gegeven… en de buiten tafel gaan dekken, wij hadden het vlees, stokbrood, salade en kruidenboter… Eliza had voor twee barbecue's, sla en fruit gezorgd… en zo konden we samen met Eliza en haar vriend genieten van een heerlijk barbecue… rond 21.30 uur zijn we naar huis gegaan, en we hebben het heel gezellig gehad… Pascal is cartoon 421 gaan maken en besloot drie afleveringen Futurama te gaan kijken… om 0.00 zat ik even buiten voor het huis, omdat het nogal warm was… waarna Pascal besloot dat we wel even een rondje konden wandelen… dat werd een hele korte wandeling, want we voelden de eerste regendruppels al… naar huis, en daar waar we nog maar net of het begon met onweren… nog even tv gekeken en daarna gaan slapen… 

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.