«
»

ZoZ – 19

Geplaatst op zaterdag 5 juni 2010 | 4 Reacties

Rommel

Tja dat is een vrij ruim woord, want wat voor de één rommel is hoeft voor de ander geen rommel te zijn… ik hou ervan dat alles op zijn plek ligt, maar dat wil niet zeggen dat het allemaal recht op elkaar moet leggen… bij ons is het over het algemeen wel netjes… maar er wordt echter wel geleefd, we hebben immers zeven huisdieren… en die maken wel eens rommel… hun speeltjes vind je overal en soms zijn ze wel eens te wilt in de kattenbak… maar goed dat ruim je op en weg is de rommel…

Er zijn ook speciale rommelmarkten en daar kan je dan tweedehandspullen kopen… meestal vind ik dat ze daar veel rommel, ook wel troep genoemd verkopen… maar ja soms zit er wat leuks bij… zo verkoop ik zelf ook veel dingen die wij niet meer gebruiken… en die voor ons dus doorgaan als rommel… dat geld spaar ik bij elkaar, en zo kan ik weer wat voor mijn camera erbij kopen… dus zo brengt rommel ook nog wat op…

Nu was er laatst een staking van de vuilnismannen… dat lijkt me geen pretje want dan veranderd je straat in een weg met veel rommel en troep… en dan is rommel erg vervelend, en het ziet er dan ook zo raar uit… gelukkig is het nooit voor lang maar vervelend is het wel…

Een oplossing voor dit onderwerp, heb ik niet, zoals ik al aan gaf het is nogal ruim, wat voor de één rommel is, hoeft voor de ander geen rommel te zijn… wel is het zo dat je je spullen niet moet laten slingeren… en als iedereen daar een beetje op let, dan komt het allemaal wel goed…

© Aline
Geschreven voor Z-o-Z, ook mee doen lees de spelregels
Meer gezeur lezen met dit onderwerp, kijk dan hier bij de reacties

Reacties

4 Reacties to “ZoZ – 19”

 1. Melody
  juni 9th, 2010 @ 19:35

  Hmmmmm en hoe/waar verkoop je dan de spullen die jij niet meer in huis wilt?
  Markplaats=-linkje plaatsen?
  Liefs, xxx

 2. Aline
  juni 9th, 2010 @ 20:31

  @ Melody via de plaatselijke internet pagina in Den Helder… die er speciaal voor is, dus betalen bij afhalen…

 3. Ikan-mas
  juni 11th, 2010 @ 22:18

  Aline helemaal mee eens

 4. Aline
  juni 11th, 2010 @ 22:26

  @ Ikan-Mas dank je wel… het kan soms zo simpel zijn…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.