«
»

Zandschilderen 008

Geplaatst op dinsdag 15 juni 2010 | 8 Reacties

Het leuke van dubbelzijdig klevend folie, is dat je er ook zelf figuren uit kunt knippen… zoals bijvoorbeeld een stropdas… (erg handig want ideeën voor mannen kaarten zijn altijd welkom)… in dit geval zoek je een paar kleuren die bij elkaar passen… en je werkt niet door weg snijden… maar door het bescherm vel steeds een hoekje om te vouwen… en steeds één kleur zand toe te voegen… dus je hoeft niets te snijden… alleen vouwen en na elke kleur vouw je steeds een stukje verder open… en het resultaat mag er zijn…

stropdas

Reacties

8 Reacties to “Zandschilderen 008”

 1. Elmar
  juni 16th, 2010 @ 20:02

  Wat een leuk, en ook niet geheel onbelangrijk, goed idee!
  groetjes,
  Elmar

 2. Ernst-Jan
  juni 16th, 2010 @ 21:41

  En dat is dan dus ook wel weer grappig want dan vind ik het dus vreemd want zand is best wel moelijk om te schilderen teminste dat kan ik niet en die is niet zo goed te doen ik bedoel die stropdas en dat heb je soms

 3. Aline
  juni 17th, 2010 @ 00:09

  @ Elmar de stropdas is inderdaad heel leuk, en op zich vrij eenvoudig…

 4. Aline
  juni 17th, 2010 @ 00:14

  @ Ersnt-Jan ik schilder met gekleurd zand… het zand is al gekleurd voor mij… dus het is niet dat ik allemaal wit zand strooi en dat dan ga verven…

 5. Gerda Bergsma
  juni 17th, 2010 @ 11:44

  Slim bedacht! Het resultaat ziet er strak uit, mooi hoor!

 6. Aline
  juni 17th, 2010 @ 14:48

  @ Gerda ja en erg eenvoudig en leuk om te doen, dus wat let iedereen het is bijna vaderdag (hint)…

 7. sannie
  juni 17th, 2010 @ 20:51

  Hier al Vaderdag geweest (Belgen lopen week voor vreemd genoeg) dus ga je idde niet gerbuiken maar ziet er wel leuk uit ! Zie dat je ook over bent op de update van Weblog, hoe bevalt het je ??

 8. Aline
  juni 17th, 2010 @ 21:53

  @ Sannie, ja ik zag het van de week dat het een week eerder was daar… lijkt me inderdaad raar… en ja ik ben ook over, ben er nog niet over uit, want ben niet iemand die van veranderingen houd… en er zijn een paar dingen waar ik me flink aan stoor… dus ik weet het nog niet…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.