«
»

Woens Wil 07

Geplaatst op woensdag 23 juni 2010 | 4 Reacties

Meeting

Vol verwachting zaten zij in de auto op weg naar een dierenpark, waar ze hadden afgesproken met iemand die ze via het internet konden. Het was een rit van een uur, en de zon scheen heerlijk. Kaartjes hadden ze al want die had ze via iemand van de fotoclub met 50% korting kunnen kopen. Precies op het afgesproken tijdstip troffen ze elkaar op een terras in de Aqua Zoo bij Leeuwarden. Ze herkenden elkaar gelijk, wat natuurlijk niet vreemd is want hun foto staat immers op hun blogs. Voor het eerst na lange tijd zagen ze elkaar dan in real life, zo als dat heel deftig heet. En ze begonnen te praten, en dat hield eigenlijk niet meer op. Ze genoten daarnaast van het dierenpark, dat super mooi aangelegen is en een echte aanrader is. Mooie natuur, leuke dieren, prachtig locatie en veel waterpartijen. Het zonnetje kregen ze daarbij echt cadeau. De camera's bleven klikken, om maar zoveel mogelijk vast te kunnen leggen. Met deze Woens-Wil wil ik Melody bedanken dat ze een dagje de tijd heeft genomen om ons te leren kennen. We hebben heerlijk genoten, en doen het graag nog een keertje over.

© Aline
Geschreven voor Woens Willekeur, ook mee doen lees de spelregels
Meer
verhalen lezen kijk dan hier

Reacties

4 Reacties to “Woens Wil 07”

 1. ♫ Melody ♫
  juni 27th, 2010 @ 23:27

  Haha wat een prachtige Woens-Wil
  Nou beauty, geheel wederzijds hoor, xieje graag nog eens, Pascal ook natuurlijk Wink
  xxx
  Ps….een leuke dag maak je samen he, dus ook dankjewel terug!!!

 2. Aline
  juni 27th, 2010 @ 23:36

  @ Melody vond het wel toepasselijk om de meeting in de Woens Wil op te nemen dit keer… en we hebben genoten… en een stapel foto’s gemaakt…

 3. Tanya
  juni 29th, 2010 @ 17:34

  Leuke Woens-Wil zo!

 4. Aline
  juni 29th, 2010 @ 18:00

  @ Tanya en dit keer was het geen fictie… maar gewoon even een korte beschrijving van de dag die ik met Melody heb gehad…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.