«
»

Woens Wil 06

Geplaatst op woensdag 9 juni 2010 | 2 Reacties

Bedrog

Gevangen zat ze, in een web van leugens en bedrog. Dat zij iemand zo voor kon liegen had ze zelf nooit gedacht. Het was begonnen als een geintje, een leugentje om bestwil. Hoe had ze ooit zo stom kunnen zijn, ze had kunnen bedenken dat de waarheid haar in zou halen. Dat ze haar beloftes moest gaan waarmaken. Dana zat in grote problemen en ze wist het. Hoe ze ook nadacht over een oplossing ze zag geen enkele uitweg. Het enige wat ze nu kon doen was alles opbiechten, vertellen dat ze leugens had verteld. Zeggen tegen hem dat ze maar een arm meisje was, en dat ze haar komaf had willen verloochen. Hij zou denken dat ze uit was op zijn geld, en dat zou het einde van hun relatie zijn. Een relatie gebaseerd op leugens, haar gelogen waarheden. Ze was als een blok voor hem gevallen, toen ze hem de eerste keer zag. Maar ze wist ook dat ze geen schijn van kans maakte als ze haar kaarten gelijk op tafel zou leggen. Als ze geluk had dan zou hij zich in haar situatie kunnen verplaatsen. Want hij was haar onbereikbare witte prins op het paard.

© Aline
Geschreven voor Woens Willekeur, ook mee doen lees de spelregels
Meer
verhalen lezen kijk dan hier

Reacties

2 Reacties to “Woens Wil 06”

  1. Tanya
    juni 22nd, 2010 @ 13:05

    Mooie WoensWil!

  2. Aline
    juni 22nd, 2010 @ 19:55

    @ Tanya dank je wel… zo te zien ben je de eerste die hem gelezen heeft…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.