«
»

Windowcolor kegels van gaas

Geplaatst op zondag 13 juni 2010 | Geen reacties

Op 11 november had ik voor O’Harris Mecanorma een demonstratie bij IKEA… maar dat hadden jullie al gelezen (de accubakken)… windowcolor is natuurlijk niet echt makkelijk om te laten zien… dus om toch iets speciaals te laten maken… ben ik met kippengaas aan de gang geweest om leuke kegels te maken… wat nog niet makkelijk is… eerst moet je ze al in de goede vorm knippen… en dan moet je hem vast plakken op plastic… dat heb ik dus op alle tussen banen gedaan… hier door ligt het gaas goed aangesloten op het plastic… maar aangezien gaas niet echt makkelijk is om tussen te werken… lig je een handoek onder je werk hierdoor kan de windowcolor geen kant meer op en waardoor je de vakken goed kan vullen… zie hier het resultaat… deze staan heel leuk op een spiegel en met wat kaarsjes ernaast (dus niet eronder, door de warmte zou het windowcolor gaan smelten)… uiteraard is het leuker om bijvoorbeeld 3 kegels… van verschillend formaat in dezelfde kleur te maken…

gaaskegels met windowcolor

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.