«
»

Thaise maaltijd

Geplaatst op vrijdag 18 juni 2010 | Geen reacties

Wakker geworden, wassen, aankleden en naar beneden… gelijk de post gaan wegbrengen want het zag er naar uit dat het wel eens kon gaan regenen… maar gelukkig bleef het droog… aan mijn collega van de Sandd Post gevraagd of zij van die draagtassen hebben, en ze gaat er één voor me regelen… lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van Chuck… afwassen, een Polyvore gemaakt, douchen en wat gamen bij facebook… ondertussen gekeken naar de film Employee of the Month… een logje gemaakt, Thaise kippensoep gegeten… twee logjes gemaakt, de dieren eten gegeven… en samen de keuken ingedoken… om even later te genieten van een Thaise salade, Uienrijst en wat Garnalen hapjes uit de frituurpan… daarbij gekeken naar een aflevering van Burn Notice… Pascal is daarna de afwas gaan doen en cartoon 407 gaan maken… ik ben een was gaan doen, en heb 14 logjes gemaakt op dit blog… zodat ik voor het weekend nog even bij liep… daarna ben ik gaan slapen…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.