«
»

Texel

Geplaatst op zaterdag 5 juni 2010 | 2 Reacties

Wakker geworden, wassen, aankleden en naar beneden… broodjes gesmeerd, drinken klaar gelegd, mijn fietstassen veranderd… en toen de telefoon ging, wisten wij dat we zo weg konden gaan, en dat we alles in de fiets konden doen… op de fiets naar de boot gefietst… daar stonden Ben en Elise al op ons te wachten… samen naar de ingang van de boot gelopen… en daar ging net een boot voor onze neus weg… en dat betekende een uur wachten voor ons… daarna een reisje van 20 minuten met de boot… op Texel aangekomen zijn Ben en Elise fietsen gaan huren… echter het mooie weer betekende dat meer mensen dat deden… maar met veel geluk, ze waren de laatste in de rij, hadden hun wel fietsen met versnelling weten te regelen… rond 13.00 zaten we op de fiets, en nog geen 20 minuten later, zo’n 2 km voor Den Hoorn… schoot mijn binnenband uit mijn buitenband… wat we ook deden, hij wilde niet meer terug… en dat betekende lopen, en in eerste instantie deden we dat richting de boot… want mijn fiets is net 1,5 week geleden gemaakt… maar we hoorden al snel dat er een fietsenmaker in Den Hoorn zat, dus zijn we daar heen gegaan… de fietsenmaker ging gelijk aan de slag… Ben en Elise zijn naar een terrasje gegaan voor een kop soep en wat drinken… en wij hebben zitten toekijken hoe mijn fiets gemaakt werd… daarna ons bij Ben en Elise gevoegd… eindelijk gaan fietsen het was al na 14.30 uur inmiddels… en besloten Ecomare dit keer niet aan te doen… dus we zijn naar De Koog gefietst… onderweg even gestopt voor het insmeren met zonnebrand, wat drinken en eten… in de Koog hebben we door de winkelstraat geslenterd, wat dingetjes gekocht… en een zijn we een kroeg ingedoken om wat te drinken… terug gefietst, onderweg nog wat gedronken… en gestopt voor een ijsje bij een ijscokar… daarna gingen wij rechts om naar de boot toe… en Ben en Elise links om, zo konden zij hun fiets inleveren bij het verhuur bedrijf… en toen zijn we beide de boot opgegaan, wij rechts en zijn links, alleen wij zaten net wel op de boot en hun net niet… dus bellen, en uit eindelijk via de telefoon afscheid genomen, hun moesten nog een uur wachten op de volgende boot, dus zij hebben op Texel gegeten… wij zijn naar huis gegaan, en hebben eten besteld… de dieren hadden al eten gekregen van buurvrouw Eliza… het eten werd snel gebracht, lekker Mixed Grill, en daarbij gekeken naar een aflevering van Herman, met herrie in het hotel… ik ben bij de pc gaan zitten, wat zitten gamen bij facebook, en ondertussen op tv gekeken naar Ik hou van Holland en Dit was het nieuws… Pascal is cartoon 394 gaan maken… daarna was het tijd om te gaan slapen, na een lange, maar leuke dag… 

Reacties

2 Reacties to “Texel”

  1. sannie
    juni 10th, 2010 @ 11:40

    Leuk zo’n dagje Texel ! wel balen van je fiets maar gelukkig was er een fietsenmaker in de buurt !

  2. Aline
    juni 10th, 2010 @ 13:06

    @ Sannie inderdaad balen van mijn fiets…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.