«
»

Tas

Geplaatst op donderdag 24 juni 2010 | Geen reacties

Wakker geworden, douchen, aankleden en naar beneden… eerst bij de pc gezeten… beide met ons ding bezig, en daardoor later dan gebruikelijk de boodschappen gaan doen… daarna gelijk gaan lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van Chuck… afwassen en daarna de kittens meegenomen naar buiten… samen met het boek dat ik aan het lezen ben, wat al aardig opschiet… tussendoor een ijsje gegeten met buurman Niels en Pascal… de post van Sandd werd bezorgd, helaas zonder de beloofde tas… de post gelijk gaan sorteren… Pascal is cartoon 413 gaan kijken… de dieren eten gegeven, de zelf aten we broodjes shoarma met sla… daarbij gekeken naar een aflevering van Burn Notice… de Intrapost werd bezorgd, en deze collega had wel een tas bij zich… dus wederom gaan sorteren… terwijl Pascal voetbal is gaan kijken… en Nederland heeft wederom gewonnen… ondertussen ben ik gaan gamen bij facebook… en na de wedstrijd is Pascal de film Mad Max 2 gaan kijken… en op tijd naar bed gegaan…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.