«
»

Sfeer spiegel met lichtjes

Geplaatst op maandag 28 juni 2010 | Geen reacties

Ondanks dat ik niets meer met ze te maken had voor het Ikeaproject… werd mij het item van januari 2002 nog wel uitgelegt… en dat was een hele grote topper, waarmee ik veel cursussen in mijn atelier volgeboekt hebt… het bestaat uit een grote spiegel… en 3 kleine glaasjes… voor het gebruik met alcohol schoonmaken… je neemt wat loodband en maakt daar mee de vlakverdelingen… en daarna neem je wat etsing op een sponsjes en je dept het erop… denk erom dat je niet op het loodband komt… en voor de ander vlakken neem je doorzichtige windowcolor… alleen deze bewerk je voordat hij helemaal droog is… zodat er een relief onstaat… ik vond het leuker om mijn lichtje naast de glaasjes te zetten… en heel vaak geef ik een kleinere versie hiervan cadeau… ik neem dan een kleine spiegel en 1 glaasje…

Sfeer spiegel met lichtjes

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.