«
»

Scrapbook 005

Geplaatst op donderdag 3 juni 2010 | Geen reacties

Aangezien er veel verschillende dingen gemaakt zouden worden… bestond het huiswerk van Creata uit een paar bladen thuis maken… materialen kreeg je mee naar huis… die hoorden bij de opleiding van die dag… ik had de opzet van deze bladzijde al een beetje in de les gemaakt… foto uit scheuren… op een ander papiertje plakken en die ook weer uit scheuren… en nog een laag er onder en deze ook weer scheuren… een paar eyelets in de hoekjes… ik had een heel leuk knipvel gevonden die heb ik ooit eens bij een tijdschrift cadeau gekregen… en van daar heb ik gras, wolken en zon geknip… als achter grond ben ik ook gaan scheuren alleen dan diagonaal… en ik heb nog wat ruimte over gelaten waar mooi de tekst mooi stond…

bladzijde 2… de eerste buiten foto’s…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.