«
»

Schoonmaken

Geplaatst op dinsdag 29 juni 2010 | Geen reacties

Wakker geworden, wassen, aankleden en naar beneden… de post weg gaan brengen en daar was ik met ander half uur mee klaar… en daarmee was ik net op tijd want het begon te regenen… kon nog net Eek binnen halen, en Tijger de kater van de buren heb ik ook even binnen gelaten in zijn huis… wat zitten gamen bij facebook… lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van Lie to me… afwassen en daarna gaan schoonmaken… Pascal het bed afhalen, terwijl ik beneden aan het afstoffen en schoonmaken was… daarna is Pascal gaan stofzuigen en ben ik het bed gaan opmaken… daarna me even gaan douchen en omkleden… en een afspraak gemaakt voor de camera, die moet even schoon gemaakt gaan worden… wat gaan gamen bij facebook… Pascal is cartoon 418 gaan maken… de dieren eten gaan geven, en zelf aten we rijst Thaise salade (zie recept) en boemboe babi ketjap… daarbij gekeken naar een aflevering van Levarage… 3 logjes gaan maken op dit blog… de film Anger management gaan kijken, nog wat gamen en daarna gaan slapen… 

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.