«
»

Post sorteren

Geplaatst op donderdag 3 juni 2010 | Geen reacties

Wakker geworden, wassen, aankleden en naar beneden… een boodschappenlijstje gemaakt en de boodschappen gelijk gaan doen… daarna de post weg gebracht… onderweg werd ik door Pascal gebeld, of ik het brood mee wilde nemen… want we hadden wel brood voor zaterdag en zondag gekocht maar niet voor vandaag en morgen… dus dat maar even gedaan en daarna naar huis, waar we gelijk konden lunchen… daarbij gekeken naar een aflevering van Chuck… daarna nog een klein beetje post weg gebracht… daarna snel omkleden en naar buiten, nog even wat zitten lezen… en al snel kregen we gezelschap van Niels… zaten we aan een ijsje, en kwam een vriend van Niels langs… en zo hebben we heerlijk met zijn vieren voor het huis gezeten (toch handig om in een hofje te wonen, dat op zuiden ligt)… daarna nog even bij de pc gezeten, en een Polyvore gemaakt… en toen werd nog even de post gebracht, slechts 9 kratten voor 2 wijken van de Sandd post… maar goed eerst de dieren eten gegeven en zelf aten we rabarber, doperwten, aardappels en een slavink… daarbij gekeken naar een aflevering van Super Natural… daarna kwam de Intrapost, en ik heb verder de hele avond post zitten sorteren, want er waren 1000 poststukken aangeleverd… Pascal heeft in de tussentijd even cartoon 392 gemaakt en na het sorteren was het echt tijd om te gaan slapen…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.