«
»

Perkamentpapier 007

Geplaatst op vrijdag 25 juni 2010 | 2 Reacties

Dit patroon staat in een jeugdboek… en is eigenlijk vrij simpel, en dat is hoe ik een nieuwe hobby graag aanleer… op een simpele kinderachtige manier… want dat is vaak duidelijker, en spreekt meer aan… het patroon overtrekken met Tinta Zwart… daarna de kleuren aanbrengen… en dan heel veel ciceleren (Ciseleren = Deze techniek wordt ook wel embossing genoemd, wat 'reliëf maken' betekent. Het reliëf ontstaat door het oprekken en opbollen van het perkamentpapier. Hiervoor maakt u gebruik van verschillende ciseleerpennen. Met deze (kogel)pennen ciseleert u over het algemeen aan de achterkant van het werkstuk, op een zogenaamd ciseleerkussen. Tijdens het toepassen van deze techniek zult u zien dat de grijze kleur van het perkamentpapier verandert naar een zachte wittint.)… hierna de kaart uitsnijden en je hebt een mooie kerstkaart in dit geval…

sneeuwpop

Reacties

2 Reacties to “Perkamentpapier 007”

 1. ikan-mas
  juli 3rd, 2010 @ 08:58

  Gaaf gaaf dit vind ik mooi
  kan je pagina niet openen maar mijn wow stat te lezen op http://smijling.web-log.nlfijn weekens yvonne

 2. Aline
  juli 3rd, 2010 @ 09:44

  @ Ikan-mas, dank je wel en ik zal je link bij de wow zetten…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.