«
»

Oranje Schnitzel

Geplaatst op maandag 14 juni 2010 | 4 Reacties

Wakker geworden, wassen, aankleden en naar beneden… gelijk de konijnen kooien gaan verschonen… een boodschappenlijstje gaan maken en daarna lopend de boodschappen gaan doen… een was aangezet en wat gaan gamen bij facebook… lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van Chuck… afwassen en daarna bezig met het uitzoeken van de foto’s van gister… terwijl Pascal zat te kijken naar het Nederlands elftal, wat 2-0 gescoord heeft, dus de eerste punten zijn binnen… nog wat gamen bij facebook… deze week alleen post van Sandd… en die werd op tijd bezorgd, dus kon ik gelijk gaan sorteren… daarna nog even een cake gebakken, voor de verandering weer eens in de tulbandvorm… Pascal is cartoon 403 gaan maken… gaan koken en de dieren eten gegeven… wij aten aardappels, oranje schnitzel, sla, komkommer, gekookt ei en jus… daarbij gekeken naar een aflevering van Burn Notice… een foto album bij Picasa aangemaakt… Pascal is de film She’s out of my league gaan kijken… en ik heb met een schuin oog mee zitten kijken… en ondertussen negen logjes gemaakt op dit blog… nog even wat gamen bij facebook, en toen was het echt bedtijd…

Reacties

4 Reacties to “Oranje Schnitzel”

 1. ikan-mas
  juni 16th, 2010 @ 08:33

  dat was een drukke dag ,en gezelig volgens mij .

 2. Billy
  juni 16th, 2010 @ 17:32

  een oranje schnitzel, om het succes van de eerste punten te vieren?
  In elk geval, proficiat ermee!

 3. Aline
  juni 17th, 2010 @ 00:03

  @ Ikan-Mas ik vond het op zich niet zo’n drukke dag…

 4. Aline
  juni 17th, 2010 @ 00:07

  @ Billy als ze niet gewonnen hadden, dan hadden we ook de oranje schnitzel gegeten…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.