«
»

Nieuwe lens

Geplaatst op maandag 28 juni 2010 | 2 Reacties

Zoals jullie al konden lezen heeft mijn Sigma lens 70-300 mm weer kuren… hij maakt weer een raar geluid… en daar begin ik nu wel van te balen… want ik ben al twee keer eerder terug geweest… de eerste keer is de lens omgeruild… en de tweede keer is de lens gemaakt… en nu heb ik wederom hetzelfde… dus vandaag maar weer naar Schagen… en de lens werd omgeruild voor een Tamaron 70-300mm… aangegeven dat ik op mijn foto's een vlek zie, maar er zat ook iets op mijn 18-70mm lens… dus een schoonmaak doekje erbij gekocht… kortom ik ben op de terug weg foto's gaan maken… want het wel handig om even deze lens te leren kennen… en om te zien of het schoonmaken van de andere lens gelukt is… 

Reacties

2 Reacties to “Nieuwe lens”

 1. Caroline
  juli 3rd, 2010 @ 23:02

  Het is wel erg balen dat je steeds weer terug moet met de lenzen….
  Liefs

 2. Aline
  juli 3rd, 2010 @ 23:20

  @ Caroline, inderdaad ben nu elke 6 weken terug in Schagen… en dat is toch een rit elke keer van 22 km… en ik kan mijn camera niet gebruiken zoals ik het wil… dus hoop dat het met deze lens goed gaat…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.