«
»

Nieuwe kleding

Geplaatst op maandag 21 juni 2010 | Geen reacties

Wakker geworden, wassen, aankleden en naar beneden… eigenlijk wilden we blijven liggen… maar dat kan natuurlijk niet, helaas… er was genoeg te doen, begonnen met het verschonen van de konijnen kooien… een boodschappenlijstje gemaakt… en daarna de stad in gegaan naar de supermarkt… een email ontvang dat ik een schoudertas kan verwachten vandaag bij de post… wat gaan gamen bij facebook… lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van Chuck… afwassen, en nieuwe inkt in de printer gedaan… dat is dan de eerste keer sinds we deze printer hebben… dus die halfjes waarmee een nieuwe printer geleverd wordt… die hebben het een hele tijd uitgezongen… gelijk een paar bonnen gaan printen… en daarna ben ik om 13.30 uur de stad in gegaan… als eerste het spel gaan ruilen, en dat bleek geen probleem bij Dixons (nette service)… daarna even langs de Etos… langs Hunkemoller om te vragen of mijn beha's er al waren… en die bleken er inderdaad te zijn… helaas mocht de 10% aanmeldingskorting hier niet vanaf… want ik had al een tweede beha voor 10 euro… en het mag niet over acties… dus even wat anders bekeken in de winkel… ze houden iets voor me achter nu en gaan iets in mijn kleur bestellen… daarna naar de MS mode, helaas hebben hun in dit filiaal nimmer het shirt gehad wat ik aanhad… en het vestje hadden ze niet meer in mijn maat… wel ben ik verder voor wat broeken en andere bovenkleding geslaagd… waarbij ik zelfs voor het eerst sinds tijden niet alles in het zwart gekocht heb… heb echt veel dingen gepast, en weer terug gehangen… en aangezien Pascal niet mee was, kon ik me daar echt in uitleven… de kortingsbon van MS was een tegenvaller, de 10% kassakorting ging alleen over de sale artikelen, en dat betekende slecht 1 euro… pas om 16.00 uur ging ik naar huis… daar was de post bezorgd, zonder de beloofde tas… de post gelijk gaan sorteren… de dieren eten gegeven, en zelf aten we spinazie, aardappels, kip boomstammetje en een gekookt ei… daarbij gekeken naar aflevering 1 van seizoen 2 van Burn Notice… even een rondje gaan fietsen, om wat foto's te maken… de andere post werd gebracht, net toen ik thuis kwam, dus die kon ik gelijk sorteren… wat gaan gamen bij facebook… Pascal is cartoon 410 gaan maken… de foto's van zaterdag uitgezocht, zijn er eigenlijk niet zo veel… een polyvore gemaakt en ondertussen zitten kijken naar de film It's complicated… en in plaats van te bloggen, ben ik eerst eens wat aantekeningen van de afgelopen dagen gaan maken… dat schiet er soms bij in, maar is niet echt handig… en toen bleek het op eens al bedtijd te zijn…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.