«
»

Historisch

Geplaatst op zondag 27 juni 2010 | Geen reacties


Wakker geworden, wassen, aankleden en naar beneden… en we zijn bijna gelijk op de fiets gestapt voor een rondje Den Helder… door de duinen, was het plan, camera mee (zie foto's)… en helaas is de lens weer stuk (weer hetzelfde probleem)… lunchen en met broodjes uit de oven… daarbij gekeken naar een aflevering van Chuck… afwassen en daarna met alle 5 de katten even naar buiten… om ze daarna op Eek na weer naar binnen te halen zodat we samen met Niels en Partricia naar Willemsoord konden… wat we lopend gedaan hebben, schitterend weer… genoten van het Historisch Weekend (zie foto's)… de tweede dag vandaag, en of dat de reden was, dat ze dit jaar de programma boekjes gratis weg gaven weet ik niet… maar leuk was het wel… nadat we alles bekeken hadden even een terrasje gaan pakken… en daarna afscheid genomen de buren gingen de stad nog even in… en wij zijn naar huis gegaan, even bij de pc gaan zitten en de foto's op erop gezet… de foto's van de dag op mijn tumblr gezet… gezien dat er iets niet goed is met de foto's, want er zit een vlek rechtsboven… op bijna alle foto's die vandaag gemaakt zijn… de dieren eten gegeven, zelf aten we patat en frikandel met appelmoes erbij… daarbij gekeken naar twee afleveringen van Levarage… even gamen bij Facebook… mijn moeder even gesproken, want ik weet dat zij Optimel gebruiken… en die hebben nu een actie met toegangskaartjes… en ze gaat de codes via de e-mail doorsturen… uiteraard ook even bij gekletst… Pascal is cartoon 416 gaan maken… en ik ben 3 logjes erop gaan zetten… daarna wat logjes gaan voorbereiden, want de studio-logjes is kopieer en plak werk… en dat scheelt van de week weer… daarna was het bedtijd… 

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.