«
»

Foto’s Texel

Geplaatst op zaterdag 5 juni 2010 | 2 Reacties

Texel samen met mijn broertje en schoonzus, die speciaal uit Groningen gekomen waren… wij zijn met de fiets overgegaan, en hun hebben de auto in Den Helder neergezet… zijn lopend overgegaan en hebben fietsen gehuurd… helaas ging het niet goed met mijn fiets en had ik al snel een fietsenmaker nodig… en daardoor iets minder met mijn camera bezig geweest dan de bedoeling was… maar we hebben een paar kiekjes gemaakt… meer foto’s

Reacties

2 Reacties to “Foto’s Texel”

 1. minoesjka
  juni 10th, 2010 @ 14:00

  Mooie foto’s.
  Jaren terug kwam ik regelmatig op Texel, deze foto’s roepen de sfeer weer op.

 2. Aline
  juni 10th, 2010 @ 15:53

  @ Minoesjka dan heb ik het goed weten vast te leggen…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.