«
»

Foto’s Blanckendaell

Geplaatst op zondag 13 juni 2010 | 2 Reacties

Vanmiddag samen met de buren, Niels en Patricia naar Tuitjenhorn gereden… om daar het dierenpark genaamd Blanckendaell te bezoeken… ook dit park ligt niet echt ver bij ons vandaan… en er zijn een paar dingen die opvallen… veel dieren op een korte loop afstand van elkaar… fotograferen wordt soms wat lastig gemaakt door de hekken… het beste resultaat kreeg ik als ik staande foto’s maakte… en soms kon ik net op mijn tenen over het hek heen fotograferen… kortom een uitdaging voor fotografen…  meer foto’s

Reacties

2 Reacties to “Foto’s Blanckendaell”

  1. Tanya
    juni 22nd, 2010 @ 20:44

    Mooie foto’s!

  2. Aline
    juni 22nd, 2010 @ 20:57

    @ Tanya dank je wel, ondanks dat het niet een makkelijk park was om foto’s te maken… is het toch aardig gelukt…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.