«
»

Foto invoegen

Geplaatst op donderdag 17 juni 2010 | Geen reacties

Wakker geworden, wassen, aankleden en naar beneden… een boodschappenlijstje gaan maken… en daarna lopend naar de supermarkt gegaan… wat gaan gamen bij facebook… en een nieuwe Polyvore gemaakt… lunchen en daarbij gekeken naar de eerste aflevering van seizoen 2 van Chuck… afwassen en daarna wat huishoudelijk taken gaan doen… om me vervolgens eens wat in het beheer van web-log te gaan verdiepen… gelijk een paar dingen veranderd die ik zelf nogal storend vond… en verder gaan gamen bij facebook, ik vind het nieuwe spel fashion world, een kleding winkel helemaal te gek… de andere helft van de post werd bezorgd… nog iets van 200 stuks… en die ben ik gelijk gaan sorteren, en samenvoegen met de post die gister al bezorgd was… ondertussen is Pascal het avond eten in de oven gaan doen… de dieren eten gegeven… en zelf aten we kip uit de zak met daarbij stokbrood en kruidenboter… daarbij gekeken naar een aflevering van Burn Notice… nog wat gamen bij facebook, wat snuffelen op verschillende blogs en de e-mails weg gewerkt… een picasa-album aangemaakt, ondertussen de film Showtime op tv gevolgd… Pascal is cartoon 406 gaan maken… en toen hij naar bed ging, was ik bezig met bloggen… en dat heb ik geweten, het zijn slechts 3 logjes geworden… maar ik was nogal lang bezig met één van de logjes… want het nieuwe beheer zette mij even op het verkeerde been… en voordat ik doorhad hoe het op te lossen… was er behoorlijk wat tijd verstreken… dus wederom een dagje vrij laat naar bed gegaan… 

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.