«
»

Dakpannen 005

Geplaatst op donderdag 10 juni 2010 | 2 Reacties

Toen ik in 2003 dakpannen ging kopen voor een cursus… werd ik door het Dakpanparadijs (een dakpanhandelaar in tweede handsdakpannen in Grotebroek) gewezen op een leuke andere dakpan… van welke ook heel eenvoudig een lamp zou kunnen worden maken… ik heb er een aantal mee genomen en uiteraard moest ik zelf een voorbeeld dakpan maken… dat is voor de cursisten meestal wel zo handig… ik heb eerst tussen mijn servetten gekeken welke ik hier op zou willen maken en stuitte op een nieuw servetje met allerlei katten erop… vandaar uit besloot ik een gele pan te maken… welke ik ook met patina ging bewerken… dus dat was verven en patineren en daarna 72 uur laten drogen… toen kon ik eindelijk de katten uitknippen en erop plakken… en het geheel aflakken met een spuitlak rondom dus ook de andere kant van de dakpan anders gaat het weer… van die kant inwerken…

katten dakpan

Reacties

2 Reacties to “Dakpannen 005”

  1. Ben Splinter
    september 16th, 2011 @ 20:11

    Weet jij nog welk type pan dit is ?

  2. Aline
    september 16th, 2011 @ 20:16

    @Ben Splinter, dit heb ik ergens in 2002 gemaakt, dus dat weet ik helaas niet meer…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.