«
»

Categorie Smile Note

Geplaatst op woensdag 30 juni 2010 | 6 Reacties

Dankzij de wow van Caroline moest is aan mijn smilenote boekje denken… en kwam ik er achter dat het heel lang geleden is, dat ik daar in geschreven heb… september 2009, en dat zette mij aan het denken… heb ik dan geen leuke dingen meer gedaan?.. nee ik heb heel veel leuke dingen gedaan… maar wat houd een smilenote precies in zal je dan vragen… het is een opsomming van iets leuks wat je die dag gedaan hebt… iets waarbij je een glimlach op je gezicht krijgt… een klein ding om te onthouden, als is het nog zo klein… vanaf morgen 1 juli, zal ik proberen dagelijks een smilenote te plaatsen… gewoon hier op mijn log, in de nieuwe categorie Smile Note… 

Reacties

6 Reacties to “Categorie Smile Note”

 1. Sannie
  juli 5th, 2010 @ 13:51

  Leuk idee, las het ook al bij Caroline

 2. Aline
  juli 5th, 2010 @ 13:59

  @ Sannie, dat kan kloppen we hebben elkaar even geholpen met dit idee…

 3. Caroline
  juli 5th, 2010 @ 15:20

  Het is een goed idee!
  Liefs Wink

 4. Aline
  juli 5th, 2010 @ 16:29

  @ Caroline nu de uitvoering nog… jij bent al goed begonnen…

 5. minoesjka
  juli 5th, 2010 @ 16:36

  Wat een leuk idee zeg, zag het inderdaad ook bij Caroline.
  Wel zo makkelijk natuurlijk om het op je weblog te plaatsen, makkelijker dan een aparte site.
  Het zou zomaar kunnen dat ik hier binnenkort ook mee start (als jij en Caroline dat tenminste niet erg vinden )

 6. Aline
  juli 5th, 2010 @ 16:49

  @ Minoesjka, ga je gang van mij mag je…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.