«
»

Boek lezen

Geplaatst op woensdag 2 juni 2010 | 2 Reacties

Wakker geworden, wassen, aankleden en naar beneden… de post gaan weg brengen en dat heb ik zo voor elkaar gekregen dat ik alles af had voor de lunch… tijdens de lunch gekeken naar een aflevering van Super Natural… en daarmee lopen Pascal en ik eindelijk gelijk en kunnen we samen de laatste paar afleveringen van seizoen 5 kijken… na de afwas ben ik gelijk gaan douchen, even later is Pascal dat ook gaan doen… en daarna zijn we heerlijk in de zon gaan zitten… buurman Niels kwam er al snel bij zitten… en uiteraard was het tijd voor een ijsje… en even later toen Niels de stad in kwam had hij nog een ijsje voor ons meegenomen… bij terug komst uit de stad had hij een nieuw spel bij zich voor op de Wii… en de jongens keken elkaar aan, en zijn toen het spel maar gaan testen… mij buiten achterlatend, bij de kittens… en aangezien ik iets te doen wilde hebben, ben ik maar gaan lezen in een boek… ja, je leest het goed, ik ben aan het lezen geslagen (de boekenkast staat nog vol met boeken die ik niet gelezen heb)… het is een boek van Peter Robinson, een thriller met de titel Stille Blik… om 17.30 uur hadden de jongens genoeg getest… en was het tijd voor mij en de kittens om naar binnen te gaan… Pascal is gelijk cartoon 391 gaan maken, en daarna de dieren eten gaan geven… ik ben de keuken ingedoken en heb Kip met tutti-frutti gemaakt (zie recept 9 september 2008)… daarbij gekeken naar aflevering 1, seizoen 1 van Chuck… en dat vonden wij wel heel leuk… dus na het eten zijn we nog 4 afleveringen gaan kijken van deze serie… daarna ben ik nog wat gaan lezen tot bedtijd en zo was deze dag ook weer om…

Reacties

2 Reacties to “Boek lezen”

  1. sannie
    juni 5th, 2010 @ 14:00

    Ben toevallig ook aan het lezen geslagen, hier lid geworden van de bieb en gelijk maar wat meegenomen. Was al heel lang geleden maar heerlijk om weer ff in een boek te zitten !

  2. Aline
    juni 7th, 2010 @ 13:50

    @ Sannie heerlijk even alles om je heen vergeten…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.