«
»

Boek lezen

Geplaatst op dinsdag 22 juni 2010 | Geen reacties

Wakker geworden, wassen, aankleden en naar beneden… een was aangezet, en even de e-mail doorgelezen… daarna de post gaan wegbrengen… en daar was ik de rest van de ochtend mee zoet… lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van Lie to me… nog even een rondje post weggebracht… daarna even bij de pc gezeten, en me toen gaan omkleden… in een grijze broek en een wit t-shirt… kittens aan de lijn gedaan en mee naar buiten genomen… ijsje eten met buurman Niels en Pascal… en daarna ben ik weer een verder gaan lezen in het boek waar ik laatst aan begonnen was… tegen 17.30 uur naar binnen met de kittens… nog even bij de pc gezeten, de dieren eten gegeven… zelf aten we shaslicks, gebakken aardappels en gemengde salade… daarbij gekeken naar een aflevering van Burn Notice… geen zin de fotoclub, was de laatste avond, en dat is schoonmaken en wat drinken… de komende twee maanden heb ik geen clubavond… een Polyvore gemaakt, een fotoalbum bij Picasa… er achter gekomen dat Ziggo met het nieuwe pakket dus toch mijn ftp server verlaagd heeft… heb nu nog 100 mb, en ik had 250 mb wat niet zou veranderen (had misschien zelf even beter mee moeten kijken)… we hebben de oplossing ook al, de meeste foto's staan op picasa, dus ik moet even de linken van die foto's veranderen… en het formaat gewoon met html code aanpassen… en dan kan ik dat wat ik aanpas, van mijn ftp server gooien… en dan heb ik daar weer ruimte… (is dus wel een hele grote klus, die ik nog eens moet aanpakken, zal in gedeeltes gaan)… Pascal is cartoon 411 gaan maken en ik heb maar liefst 20 blogjes gemaakt op dit blog, om weer eens wat van me te laten horen, en zo staan de afgelopen 4 dagen er weer op… op tijd naar bed, want morgen hebben we een leuke dag gepland…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.