«
»

Bloggen

Geplaatst op woensdag 9 juni 2010 | Geen reacties

Wakker geworden, wassen, aankleden en naar beneden… en gelijk in de regen de post gaan rondbrengen… gelukkig regende het niet al te hard… daarna een Polyvore gemaakt wat zitten gamen bij facebook… en voor Pascal even een spel gaan testen op mijn mobiel… daarna was het tijd om te lunchen, daarbij gekeken naar een aflevering van Chuck… afwassen, was vouwen, stofzuigen en daarna weer een was aanzetten, kortweg het huishouden dus… nog een Polyvore gemaakt want die andere van vanmorgen die werkte aanstekelijk… daarna bezig gegaan met het maken van logjes en dat zijn er 8 geworden… de dieren eten gegeven en zelf aten we bloemkool, aardappels, Italiaanse kaassoufflé, witte saus en appelmoes… daarbij gekeken naar een aflevering van Burn Notice… Pascal is cartoon 398 gaan maken… en ik ben bezig gegaan met de foto’s van Texel, en dat ging best snel, want dat waren er niet zoveel… de film Princess Protection Programm gaan kijken en daarna gelijk een album bij Picasa aangemaakt… en nog even 13 logjes geworden… en toen was het tijd om te gaan slapen…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.