«
»

Blog is over naar nieuwe versie

Geplaatst op woensdag 16 juni 2010 | 2 Reacties

En ook bij mij is het zover, ze zijn bijna klaar met alle blogs overzetten… en het is ze dan ook eindelijk gelukt om dit blog te migreren zoals dat met hele dure woorden heet… dit betekent dat ik moet leren omgaan met het nieuwe beheer… dat ik dingen moet missen waar ik aan gehecht was… en dat we hier en daar wat nieuwe dingen hebben… en als je nu wilt reageren op een logje, dien je op reacties te klikken of op permanente link… want het woordje reageer is er niet meer… kortom zo zijn er tal van dingen veranderd… en die zullen de komende weken vast wel allemaal duidelijk worden… 

Reacties

2 Reacties to “Blog is over naar nieuwe versie”

 1. Billy
  juni 19th, 2010 @ 20:49

  al bij al valt het tot nu toe mee vind ik, maar ik vind maar geen oplossing om een persoonlijk plaatje naast mijn reacties te krijgen ipv de standaard avatars. Maar ik heb gemerkt dat jij die hier toch uitgeschakeld hebt, jij bent er dus niet mee bezig…
  Groetjes!

 2. Aline
  juni 19th, 2010 @ 22:59

  @ Billy, nee ik wil die plaatjes niet naast de reacties, vind de opmaak ervan niet leuk, en de helft heeft wel een plaatje… en de andere weer niet… en acht ik vind dit leuker… en er zijn een paar dingen die ik nog niet helemaal lekker vind werken… maar ik moet zeggen het publiceren van een blog gaat veel sneller… en dat is een groot plus punt…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.