«
»

ZoZ – 17

Geplaatst op zaterdag 22 mei 2010 | 10 Reacties

Wijzigingen

Over het algemeen ben ik daar niet dol op, sterker ik kan er heel erg van uit mijn doen raken… wellicht één van de redenen dat ik vorig jaar weg ging bij mijn werkgever… gewoon omdat ik er niet tegen kon dat zij steeds weer mijn werk veranderden… en als ik het dan net weer onder de knie had… tja dan deden ze gewoon weer iets anders, en kon je weer op nieuw iets aanleren… maar als je dan een keer werk had, wat je totaal niet lag, en je om iets anders vroeg… dan waren ze niet thuis, of zat die afdeling net vol (vervolgens zag je een week later een andere collega verhuizen)…

Weblog heeft ook veel wijzigingen, heb er in de afgelopen 6 en half jaar al een paar mogen meemaken… en ik verwacht dan ook dat mijn blog elk moment weer gewijzigd gaat worden… omdat we een ander beheer gaan krijgen een grote update, waar ze het al tijden over hebben… ik hoop dat ze de dingen die ik anderhalf jaar geleden telefonisch heb mogen bespreken met ze, aangepakt hebben… maar wat ik zo hier en daar lees, gaat het zo als gebruikelijk, niet van een leien dakje… dus ik ben erg benieuwd wat er komen gaat, en nee ik ben er meestal niet dol op, want ik hou wel van vertrouwd… en weten waar ik de dingen moet zoeken en kan vinden…

Wijzigingen zijn er eigenlijk overal, het verkeer, relaties, wijzigingen in de schappen bij de supermarkt, en erger in het assortiment… meestal verdwijnt er dan iets wat jij gebruikt, heel vervelend… ik probeer zelf, zo weinig mogelijk dingen in mijn huis te verplaatsen… ik hou ervan dat alles een vaste plek heeft… en het duurt meestal ook even voor ik iets ga verplaatsen…

Een oplossing voor dit onderwerp, in mijn achterhoofd weet ik dat ze nodig zijn… zonder zou het leven saai worden… de meeste wijzigingen zijn een verbetering, al zie je dat zelf niet altijd gelijk… dus even tot 10 tellen, afwachten en later nog eens bekijken…

© Aline
Geschreven voor Z-o-Z, ook mee doen lees de spelregels
Meer gezeur lezen met dit onderwerp, kijk dan hier bij de reacties

Reacties

10 Reacties to “ZoZ – 17”

 1. Melody
  mei 23rd, 2010 @ 18:18

  Helemaal gelijk heb je…… wat ben je een toch een wijs mens Wink
  Liefs Mel.

 2. minoesjka
  mei 23rd, 2010 @ 18:57

  Nou, jij loopt al heel lang mee zeg in blog land : 6 en half jaar!
  Wat goed dat je, ondanks dat je weet dat je er van uit je ritme raakt, aangeeft dat veranderingen soms nodig zijn! Geeft maar weer eens aan dat je jezelf erg goed kent!

 3. Caroline
  mei 23rd, 2010 @ 19:24

  Mooie ZOZ,
  Soms hoort het er bij, maar ik ben ook iemand die van zekerheid en niet steeds het een en dan het ander houdt.
  Wel vind ik iets nieuws leuk!
  Liefs

 4. Aline
  mei 23rd, 2010 @ 19:29

  @ Melody dank je wel… maar kan soms best geïrriteerd zijn erdoor hoor…

 5. Aline
  mei 23rd, 2010 @ 19:30

  @ Minoesjka, ik ben er inderdaad al even bij ja… al blog ik pas sinds 1 januari 2007 dagelijks…

 6. Aline
  mei 23rd, 2010 @ 19:33

  @ Caolrine, zekerheid vind ik erg belangrijk…

 7. Tanya
  mei 24th, 2010 @ 09:51

  Mooie conclusie! Ja, ik hou ook erg van zekerheid en niet zo van veranderingen.

 8. Billy
  mei 24th, 2010 @ 13:49

  ja, we hebben al heel wat meegemaakt met web-log.nl. En toch blijven wij honkvast hier verankerd. Zo slecht kan het dus ook niet zijn…
  Groetjes, Aline!

 9. Aline
  mei 24th, 2010 @ 17:55

  @ Tanya, ja soms moet je er wat voor over hebben he…

 10. Aline
  mei 24th, 2010 @ 17:57

  @ Billy zo slecht is het ook weer niet, al hadden ze beter voor WordPress kunnen kiezen dan voor Typepad… daar kan namelijk veel meer mee… dus was een paar jaar geleden al heel erg verbaasd, en blijf me er ook steeds weer over verbazen… maar goed we zien wel wat de veranderingen nu weer inhouden…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.