«
»

Zandschilderen 002

Geplaatst op dinsdag 4 mei 2010 | 2 Reacties

Tijdens mijn opleiding tot docente Zandschilderen heb ik een heel stel kaarten gemaakt… de eerste 3 kaarten hebben dezelfde vorm… en bevatten steeds 3 kleuren… en zijn gemaakt met 3 verschillende technieken… techniek A is kleur voor kleur werken… techniek B is van uit de losse pols hoog strooien, de verschillende kleuren aanbrengen… en techniek C is wat opgevangen overgebleven zand aanbrengen… waar bij je kan zien dat het er minder vrolijk uit ziet doordat het zand wat doffer toont…

A
B
C
de appel, drie keer

Reacties

2 Reacties to “Zandschilderen 002”

  1. Jaartal
    mei 5th, 2010 @ 09:32

    Als MAC-fan mis ik ‘het hapje’ uit de appel …

  2. Aline
    mei 5th, 2010 @ 09:35

    @ Jaartal, tja eh je weet wel dat een appel normaal heel verkocht wordt…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.