«
»

Zandschilderen 005

Geplaatst op zaterdag 22 mei 2010 | 2 Reacties

En dan is er nog een manier om je achter grond op en gehele andere manier te maken… eerst zoek je weer een leuk plaatje uit, knipt dit en plakt dit op het dubbelzijdig klevend folie, wat er ook in allerlei vormen is… zoals cirkels, wolken, ovalen, rechthoeken… daarna lig je een stuk sjabloneer-band op het folie… druk dit goed aan… strooi dan verschillende kleuren zand… het overtollige zand veeg je er vanaf… daarna haal je het sjabloneer-band weg en strooit daar waar het band zat een tegen kleur zand uit… drie verschillende kaarten gemaakt… met verschillende soorten sjabloneer-band…

A


baby
B
zwaan
C
konijn

Reacties

2 Reacties to “Zandschilderen 005”

  1. ikan-mas
    mei 24th, 2010 @ 09:15

    mocht ik graag doen met onze kleindochter maar deze zijn wel erg mooi liefs ikan-mas

  2. Aline
    mei 24th, 2010 @ 17:55

    @ Ikan-mas het is inderdaad super leuk en eenvoudig, je moet alleen even weten wat je er allemaal mee kan doen… er zijn vele mogelijkheden…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.