«
»

Woens Wil 05

Geplaatst op woensdag 26 mei 2010 | 4 Reacties

Opstart drukte

Nergens had ze meer tijd voor, ze had alleen maar oog voor haar werk, ze was al twee weken druk bezig. Wat op zich niet heel erg raar was, want het drukke seizoen stond voor de deur. Nog twee weken en dan zou de het park weer open gaan. Alles moet dan helemaal op orde zijn. Alle huisjes moesten schoongemaakt worden, want de laatste vijf maanden was het park dicht geweest. De tuinen en de paden moesten nagelopen worden en zo nodig opgeknapt. Een berg administratie lag op haar te wachten. Om nog maar te zwijgen van de boekingen. De belangrijkste taak was niemand dubbel boeken. Dat zou wel heel vervelend zijn, ook de supermarkt had al haar aandacht nodig. En personeel moest ingehuurd en ingewerkt worden. Graag zou ze zich in maart willen verstoppen. Of eerder willen beginnen maar dat had geen zin. Dat had ze vorig jaar geprobeerd en dat had alleen maar extra werk met zich meegebracht. De afgelopen zeven jaar had ze er alleen voorgestaan. Haar ouders waren overleden, daarom deed ze het nu al jaren alleen. Nog twee weken en dan zou ze opgelucht ademhalen als de eerste gasten weer door de deur kwamen. 

© Aline
Geschreven voor Woens Willekeur, ook mee doen lees de spelregels
Meer
verhalen lezen kijk dan hier

Reacties

4 Reacties to “Woens Wil 05”

 1. Melody
  mei 30th, 2010 @ 18:01

  Hmmmm waar blijft die vacature dan?
  Ga ik gelijk solliciteren!
  Mooi verhaal meis! xxx

 2. Aline
  mei 30th, 2010 @ 18:06

  @ Melody, whahaha, volgens mij is het iemand die alles zelf wil doen… en zich steeds weer wil bewijzen…

 3. Tanya
  mei 30th, 2010 @ 21:10

  Mooie Woenswil! Ja, soms kan je drukte niet voorkomen.

 4. Aline
  mei 30th, 2010 @ 22:43

  @ Tanya, je kan het jezelf natuurlijk ook zo druk maken als je wilt…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.