«
»

Wederom visite

Geplaatst op zaterdag 1 mei 2010 | Geen reacties

Ik ben iemand die eigenlijk altijd zo in slaap valt… binnen 4 minuten ben ik meestal wel vertrokken… echt dit keer wilde de slaap niet komen, en ben er na 15 minuten maar uit gegaan… beneden op de bank gekeken naar een aflevering van Super Natural… en toen ik de tweede had opgezet toch in slaap gevallen… waardoor ik toch maar weer naar bed gegaan ben… om 4 uur lag ik alweer klaar wakker in bed en na een kwartier mijn bed maar weer uit gegaan, waarbij ik weer naar beneden ben gegaan, eerst een uurtje zitten gamen, toen nog een aflevering van Super Natural, degene waarbij ik eerder in slaap viel… en daarna ben ik op de bank in slaap gevallen, wel af toe wakker geworden, maar ben blijven liggen tot ik een smsje van Pascal ontving of ik al wakker was… toen was het tijd om op te staan, naar boven te gaan, me om te kleden en daarna weer naar beneden te gaan… de afwas gaan doen, terwijl Pascal ging stofzuigen… daarna nog even de lazen tafel gelapt en de wc schoon gemaakt… de post had ik gister al gedaan dus ik hoeft nergens naar toe… een Polyvore gemaakt en daarna drie logjes gemaakt… en die stonden er echt nog maar net op toen mijn zwager en schoonzus aankwamen… over en weer wat spullen gewisseld gelijk… en daarna wat gaan drinken, en al snel een lunch gemaakt… van broodjes ham en kaas, maar ook met beschuit en crackers… gelukkig bleef het droog, zodat we even later de Bloemendagen in Breezand en Anna Paulowna konden bezoeken (zie foto’s)… en zelfs nog even langs het Kuitje gereden om wat uit te waaien… weer terug gelijk even de foto’s gelijk even op de pc gezet… was benieuwd of het een beetje gelukt was… daarna zijn we Buzz gaan spelen, de muziek quiz, ondertussen wel even het eten in de oven geschoven… en toen konden we ook nog Buzz de film quiz spelen… daarna de tafel gaan dekken, en de dieren eten gegeven… zelf aten we Kip uit de braadzak met stokbrood en kruidenboter… toe hadden we een stukje ijstaart… daarbij de tv aangezet en zo kwam het dat we Lekker Slim en Whipe Out hebben gekeken… heel even bij de pc gezeten toen Marcel en Amy naar huis gingen… Pascal is cartoon 359 gaan maken en we hadden al besloten om film te gaan kijken… dus daarna kon de pc uit en de tv aan… en zo hebben we I Know what you did last Summer en I Still Know what you did last Summer gekeken… daarna was het tijd om te gaan slapen…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.