«
»

Weblog update

Geplaatst op maandag 3 mei 2010 | 4 Reacties

Doordat ik bezig ben met het omzetten van mijn creatieve logjes naar dit blog… wat ik overigens erg leuk vind om te doen… en de manier waarop ik ze hier neerzet… lekker in een eigen categorie die in de rechter kolom aan te klikken is… kreeg ik gister het idee om mijn foto categorieën en al mijn schrijf initiatieven te verzamelen… alle verhalen hebben zelfs een nieuwe categorie Verhalen gekregen… en zo ben ik vanmorgen aan de slag gegaan om de banner te maken… en de juiste categorieën te verplaatsen… de categorieën wolk is de midden kolom is daardoor een stukje kleiner en overzichtelijker geworden…

De rechter kolom is even onder handen genomen… het het archief in gekort, en de spaarmeter is naar de rechterkolom onder in verschoven… daar wil ik ook nog wat aan veranderen… want er is ook geld uit gegeven, en dat is er nog niet van afgetrokken… kortom je blijft altijd dingen veranderen en aanpassen… ik wil daarnaast beginnen met logjes maken van mijn dvd’s… en die wil ik dan ook in de rechterkolom neer zetten, echter die gaan dan op genre verzameld worden… althans dit is nog een idee, wat niet helemaal doordacht is, dus wie weet komen er nog eens 1300 logjes bij de komende paar jaar, over de grote dvd collectie…

Daarnaast dien ik al mijn linken nog naast te lopen, want die lijsten kloppen niet echt meer met mijn reader… waar ik inmiddels al veel meer mensen ben gaan volgen… maar ook afscheid heb genomen van een aantal blogs, maar er zijn er ook die zelf gestopt zijn, of  verhuisd zijn naar een andere url… je zult begrijpen dat, dit een flinke klus is… dus die zal ik eerdaags ook eens gaan aanpakken, nu het weer toch een heel stuk minder is…

Reacties

4 Reacties to “Weblog update”

 1. Jeske
  mei 3rd, 2010 @ 23:19

  Klinkt toch nog best als een hoop werk.

 2. Aline
  mei 3rd, 2010 @ 23:23

  @ Jeske dat is het eigenlijk wel, snap ook niet waarom ik er ooit voor gekozen heb om meerder logs te beginnen… dus ben erg blij dat ik nu alles samen op één blog heb… en om wat meer duidelijkheid voor iedereen te geven… wilde ik de grote groep categorieën aanpakken…

 3. sannie
  mei 4th, 2010 @ 09:52

  Zo blijf je inderdaad bezig maar met dit weer kom je er wel doorheen !

 4. Aline
  mei 4th, 2010 @ 10:04

  @ Sannie volgens mij is het zo een stukje overzichtelijker geworden… als je voor mijn verhalen komt kan je ze nu heel snel vinden…
  kom je voor de foto’s dan weet je nu ook waar ik die allemaal heb staan… en voor de creatieve logjes deed ik het al op deze manier… en dat bevalt me prima…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.