«
»

Veel bloggen

Geplaatst op zondag 30 mei 2010 | Geen reacties

Wakker geworden, wassen, aankleden en naar beneden… een was aangezet… en de ochtend gebruikt om wat te gamen bij facebook… lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van Beeing Human… bezig gegaan met bloggen… want ik heb wat achterstand opgelopen… en ondertussen ook even de wedstrijd bij Polyvore beëindigd… en een nieuwe van start laten gaan… uit eindelijk 12 logjes op dit blog gezet… daarna de dieren eten gegeven en zelf aten we patat en frikandel daarbij gekeken naar een aflevering van Beeing Human… nog even 3 logjes gemaakt, en daarna zijn we de film Percy Jackson & Olympians: The Lightning Thief gaan kijken… Pascal is cartoon 388 gaan maken… en ik ben nog even wat gaan gamen en heb nog eens 3 logjes gemaakt op dit blog… en toen was het bedtijd…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.