«
»

Stad

Geplaatst op dinsdag 18 mei 2010 | Geen reacties

Wakker geworden op de wekker, wassen, aankleden en naar beneden… even bij de pc gezeten… maar al vrij snel ben ik aan de slag gegaan met het lopen van de post… en ik had er best een vaart in… ik had voor onderweg drinken meegenomen zodat ik even kon na hijgen… iets later thuis om te lunchen, daarbij gekeken naar een aflevering van Castle… een schoudertas van boven gepakt… en daarna lopend de rest even rondgebracht… want de tweede wijk die ik er vandaag bij heb, bestaat uit de straat waar ik zelf woon met een paar zijstraten… en een andere lange straat, maar daar mee was ik begonnen vanmorgen… dit omdat ik alleen de oneven kant van die straat doe, en dan sta ik in het begin van de andere wijk… met een half uur was ik terug… in dat half uur had Pascal bezoek gehad van het IJspaleis, een barbecue pakket, gehaktballetjes en een Oriëntaal mix zijn door hem in de diepvries gepropt… even bij de pc gezeten, van alles gedaan… daarna buiten gezeten en een ijsje genomen… besloten, omdat ik mijn fiets wil laten nakijken en wil pimpen… echter dat bleek niet te kunnen want het was druk… dus nu heb ik een afspraak voor zaterdag staan… daarna naar de fotograaf gegaan, want mijn paspoort is bijna verlopen… dus er moeten dan pasfoto’s zijn met van die strenge, niet lachende gezichten… daarna nog even de stad ingelopen… en tegen een leuke actie voor beha’s aangelopen… heb er nu één gekocht, en er worden er nog drie besteld… de tweede en de vierde kosten slechts 10 euro… daarnaast kunnen zij beha beugels vervangen, en dat komt goed uit want die van mijn bikini is gebroken… en aangezien dat een dure set was, wil ik die wel even laten maken… naar huis gefietst, Pascal wilde voor een broek kijken, maar gaat toch liever bestellen via internet… een Polyvore gaan maken… en nog wat zitten gamen bij facebook… en Pascal heeft cartoon 376 gemaakt… de dieren eten gegeven, wij aten bloemkool, aardappels, witte saus, schouderkarbonade en jus… daarbij gekeken naar een aflevering van Fringe… even mijzelf omgekleed, de foto’s op een USB stick gezet en daarna naar de fotoclub gegaan (zie logje fotoclub)… redelijk laat thuis gekomen, en toen had ik niet veel zin meer om zoveel logjes te maken… maar het was wel tijd voor het nieuwe WOW woord… dus deze heb ik wel geplaatst…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.