«
»

Scrapbook 004

Geplaatst op woensdag 19 mei 2010 | Geen reacties

De oorspronkelijke teksten van zijn fotoalbum allemaal zinnetje voor zinnetje zitten overtypen op de computer… zodat dit door het gehele boek dezelfde lettertype is… en ik vind het boek hierdoor meer één geheel worden… ik heb besloten te beginnen met twee foto’s en deze uit te knippen… en tja dan komt het moeilijke wat ga je met die foto’s doen… dan blijkt dat scrappen heel erg veel bevat… en gebruik ik de woorden van een collega van mij "elke scrapbookbladzijde is een groote kaart, waarbij de foto centraal staat"… op deze bladzijde laten zien dat je met een paar kleuren papier… een heel leuk geheel kunt maken… sterker de oorspronkelijke pagina is gewoon zichtbaar links boven… en daar heb ik met stickers gewerkt… ook hier weer gebruik gemaakt van afwrijf-plaatjes…

de allereerste foto’s

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.