«
»

Post!

Geplaatst op woensdag 12 mei 2010 | Geen reacties

Wakker geworden, wassen, aankleden en naar beneden… helaas was het geen lekker weer, dus besloten het werk toch maar even uit te stellen… eerst wat werk voor het bedrijf gedaan… en even later lopend door de regen samen een paar boodschappen gaan halen… want we hadden geen rekening gehouden met morgen… daarna wat bij de pc gezeten een Polyvore gemaakt en daarna 4 logjes gemaakt op dit blog… lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van V… daarna op de fiets gestapt en de post gaan wegbrengen, aangezien het niet veel was zonder pauze… even bij de pc gezeten, wat gamen… en daarna even mijn foto toestel gepakt voor nog wat foto’s van de tulpen, want ik denk niet dat ze 14 dagen mee gaan… en ik wilde nog wat proberen… en toen werd de post can Sandd bezorgd, het zijn maar 9 straten (voor Intrapost heb ik 48 straten)… maar het werd wel in 4 kratten bezorgd… het zijn namelijk veel tijdschriften en zo… en het waren er maar 340 stuks, oeps, slik… want die moet ik dan wel gaan sorteren voor vrijdag… besloten dat toch maar gelijk te doen… en ik heb het vermoeden dat ik vrijdag een keer extra naar huis mag… en dat ik veel zal gaan lopen, want het meeste is huis aan huis, in deze straten… ik zou een cake bakken, maar daar heb ik maar vanaf gezien… wel zijn we op tijd gaan eten want ik moest vroeg weer weg… dus de dieren eten gegeven… en om 17.30 uur zaten wij aan de broodjes shoarma en sla… daarbij gekeken naar een aflevering van Community… mijn camera tas gepakt en daarna ben ik lopend naar de fotoclub gegaan, waar we om 18.30 uur hadden afgesproken… en iedereen was mooi op tijd, zodat we even later gelijk weg gegaan zijn (zie logje Natuurgroep en foto’s)… Pascal is ondertussen cartoon 370 gaan maken… en toen ik thuis kwam zat hij samen met Niels te gamen… de foto’s even op de pc gezet… en nog wat gaan gamen bij facebook… en even later een verhaal geschreven voor de Woens Wil… en daarna mijn bedje maar eens op gaan zoeken…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.