«
»

Polyvore – 287

Geplaatst op woensdag 19 mei 2010 | 2 Reacties

Dragons Fight

Twee verschillende mooie platen met een draak gebruikt… en dat bleek best lastig om die bij elkaar in te passen… en ik hield ook nog eens een gaf over rechts onder… maar ik zag al snel dat een stukje trap daar wel op zijn plaats was… verder nog wat kleur gebruikt zoals groen en rood… wat sterretje en wit puntjes (ook voor de ogen van de draken)… en een zwart kader om het geheel af te maken…   (ps als je op de foto klikt zie je uit welke onderdelen dit plaatje bestaat)… andere polyvoreloggers

Reacties

2 Reacties to “Polyvore – 287”

  1. Tanya
    mei 20th, 2010 @ 15:44

    Wat een gave polyvore zeg!

  2. Aline
    mei 20th, 2010 @ 15:52

    @ Tanya is weer eens wat anders…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.