«
»

Polyvore – 277

Geplaatst op dinsdag 4 mei 2010 | 5 Reacties

Peacock in paradise

Had van de week de pauw al ontdekt… en gister de mooie achtergrond, en dat waren de twee dingen die ik bij elkaar wilde combineren… en ik wist dat ik iets met zijn veren wilde gaan doen… het torentje had ik van de week ook gevonden… en op eens kreeg ik een ingeving om deze er ook bij te zetten… voor de lucht alleen wat geel en vogels gebruikt… en toen vond ik het links wat saai… op zoek gegaan naar een palmboom… en daar heb ik een stukje aan de rechterkant vanaf gesneden… zodat hij mooi rechts naast de rand kon staan… enige wat ik toen nog nodig had was wat bloemen ervoor… en het paradijs was gemaakt… (ps als je op de foto klikt zie je uit welke onderdelen dit plaatje bestaat)… andere polyvoreloggers

Reacties

5 Reacties to “Polyvore – 277”

 1. Monique
  mei 5th, 2010 @ 17:14

  Eigenlijk wilde ik het volgende vragen:
  Kun je me vertellen wat je precies hebt gedaan, ik bedoel, is dit een bewerkte foto of zijn het bewerkte foto’s, helemaal nieuw voor me, ik kijk naar iets, het ziet er mooi uit, iets magisch heeft het, maar hoe maak je dit?
  Maar ik lees nu het antwoord al…
  Het plaatje is nu magisch, het zou leuk zijn als we verhaaltjes (sprookjes) gingen bedenken bij deze plaatjes, misschien een idee?

 2. Monique
  mei 5th, 2010 @ 17:16

  oeps vergeten mijn naam te noteren

 3. Aline
  mei 5th, 2010 @ 19:13

  @ Monique één keer op de foto klikken en dan zie je uit welke lagen hij is opgebouwd… soms uit hele kleine dingen… soms is er niet veel voor nodig… maar ik vind het super om er mee aan de slag te zijn…
  Idee is goed, heb ik zelf ook al een tijdje… maar ben het nog aan het uitwerken… heb meerdere ideeën namelijk…

 4. Monique
  mei 5th, 2010 @ 19:49

  Ik heb gekeken, bijzonder en nog niet eerder ergens ontdekt, wel nog een vraagje de foto’s of plaatjes hoe kom je eraan? Of heb je ze zelf gemaakt?

 5. Aline
  mei 5th, 2010 @ 20:20

  @ Monique die worden op Polyvore toegevoegd met bron vermelding waar ze vandaan komen… en ze hebben al een hele data base met plaatjes… er zijn ook velen die speciaal voor de site plaatjes maken…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.